Head Coach Games

logo-head-coach-games-inv
Nästa nivå fantasy managerspel.
DSC_4236

Coacha ditt allsvenska lag i Fantasy Hockey League!

Nu har du chansen att bli tränare i HockeyAllsvenskan! Tävla mot dina kompisar i Fantasy Hockey League.

HockeyAllsvenskan har startat ett samarbete med Fantasy Hockey League vilket innebär att du har chansen att testa dina coachkunskaper och tävla med dina kompisar i vinter!

Fantasy Hockey League är ett fantasy-spel där du sätter ihop ett eget lag med allsvenska spelare som samlar poäng beroende på hur de levererar i HockeyAllsvenskan. Det handlar inte bara om spelare som gör flest mål eller poäng, utan parametrar som tekningar, blockade skott, plusminus spelar också in. 

Ditt lag tävlar i en liga med dina kompisar där det till slut koras en mästare. 

Noterbart är att lagen inte byggs efter en budget, utan efter ett draftsystem. När en liga är klar så väljer alla lag i ligan spelare i turordning, så inga lag i samma lag kan ha samma spelare. 

– Fantasy-spel är stort i idrottsvärlden, speciellt i Nordamerika, och kul att vi hittat det här samarbetet och kan ge en ny dimension till HockeyAllsvenskan, säger Gabriel Monidelle, VD.

– Vi har kört med SHL några år och det är inspirerande att starta ett samarbete med HockeyAllsvenskan som är en kul och underhållande liga som kommer passa utmärkt i vårt format, säger Daniel Eriksson, Fantasy Hockey League. 

HockeyAllsvenskan lanserar också en tävling i Fantasy Hockey League. Den coach som lyckas bäst totalt sett under säsongen vinner pris och får även träffa tränaren i sitt allsvenska favoritlag. 

– Bästa fantasy-tränaren får träffa en allsvensk tränare, det känns som en ”match made in heaven”, säger Monidelle. 

Skapa en liga och anmäl ett lag redan i dag! 

Ladda ner appen för spelet: 

App Store

Google Play